Tekil Mesaj gösterimi
  #101 (permalink)  
Alt 24.09.09, 22:19
Walter Bishop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Walter Bishop
Profesör Baykuş

Kaydolma: 21.08.09
Erkek - 31
Teşekkürler: 447
Üyeye 347 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Hikaye Serisi Yazıcaz :)

Crimson odadan çıktıktan sonra Frank biraz düşünmeye başladı.
Elijahın Crimson'u sevdiğini anlamıştı. Frank bu durumdan hoşlanmıştı. Kardeşinin iyi biriyle olmasını onu iyi hissetdirecekti ama önemli bir sorun vardı. Elijah ortalıklarda yoktu. Onu bulmak için Elono dağına gitmesi gerekdi. Bunu Crimson ve Frank tek başına yapamazlardı. Bu yüzden arkadaşı Stefan'ı çağırdı.
Stefan bir leoparadamdı. 15 dk kadar sonra barın kapısından Stefan giriverdi.

Lily işini yapan iyi bir garsondu. Stefanı görünce hemen yanına gidip "Hoşgeldiniz, nasıl yardımcı olurum" gibi klasik bir kelime ile karşıladı.
Stefan karşısında duran güzel bir yemeğe aşık olmuş gibi bakıyordu. Leopar adamlar bütün canlıları bir yemek olarak görürdü. İnsanlar ve vampirlerde buna dahildi.
Lily bir kez daha "Nasıl yardımcı olabilirim." dedi. Stefan kendine gelmiş gibi gözlerini çırpıştırdı ve "Frank'ı görmeye geldim" dedi.

Lily "Hmm bir dakika bekleyebilirmisiniz" dedi.Lily Frank'ın ofisine giderek Frank'a "bir adam sizi görmeye geldi" dedi. Frank ise "Tamam onu buraya çağır, beklediğim kişi geldi" dedi.
Lily Stefan'ın yanına giderek "O da sizi bekliyormuş buyurun" dedi.
Stefan teşekkür ederek ofise girdi.
Stefan ofise girerken Lily kendi kendine "Yakışıklı çocuktu" dedi ve işine devam etti.

Stefan ofise girdi ve koltuğa oturdu.
Frank hemen lafa başladı.
-Bana yardım etmeni istiyorum Stefan. Bir arkadaşım Elono dağında tutsak olduğunu düşünüyorum.
-Hmm Frank seni severim bilirsin. Sana bir borcum var benim hayatımı kurtardın. Seni için bunu yapabilirim fakat Elono dağına gitmek bizim için intihar olabilir.
-Gideceğimiz kişi için değer Stefan. Benimde ona bir borcum var ve seninde bana bir borcun var. Ödeyeceğin borçlar bende ona kendi borcumu ödeyebilceğim. Senin gücünü çok iyi biliyorum.
- Victoria Nimir-ra kraliçemizden neden yardım istemedin Frank.
-Benim için bir işi halletti artık ondan bir şey isteyemem Stefan bu sizin kuralınız.
-Hmm! bundan haberim yoktu. Peki Frank sana borcumu ödeyeceğim.
-Teşekkür ederim Stefan o zaman yarın bara uğrada Elono dağına gidelim.
-Tamam yarın burada olurum.
-Bekliyorum. İstersen bir kaç içki içebilirsin benden der ve Stefan odadan çıkar.

NOT:
Devamını siz getirin.
Lily ile Stefanın arasını yaptım hadi bakalım hayırlı olsun

İyiye gidiyo hikaye
Sponsor