Tekil Mesaj gösterimi
  #248 (permalink)  
Alt 11.09.09, 16:22
ferdere07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ferdere07
Uzman Baykuş

Kaydolma: 21.08.09
Erkek
Teşekkürler: 56
Üyeye 55 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Hikaye tamamlama...

Ardından Lüciferin 13yardımcısından biri belirir tam Dean ona doğru hareket edecekken ''dur savaşmaya gelmedim efendimiz seninle bi anlaşma yapmak istiyor''dedi Dean ''o o.ç.yla anlaşma fln yapmıcam!!'' Yardımcı '' ama anlaşmayı yerine getirirsen bobbyi geri vereceğiz '' der. Dean '' peki ya Sam? '' der.yardımcı '' o üzgünüm dostum onunla ilgili planlarımız var'' der Dean '' Tamam peki benden ne istiyorsunuz?'' Yardımcı '' kılıcı Dean kılıcı '' der. Dean biraz düşünür ve sonra '' Tamam kılıcı vericem ama Lücifer'e ben kendim teslim etmek istiyorum ayrıca Bobbynin yanında Sammyde orda olsun iyi olup olmadığını görmem lazım'' der,''tamam anlaştık '' der yardımcı (yardımcı sam boylarında siyah kısa saçlı alastr a benzeyen bir erkekdir) Dean '' anlaşmanın kabul olması için öpüşmemiz gerekmio demi '' der. Yardımcı dikdik bakar '' istersen öpüşe biliriz '' der ve sonra ortadan kaybolur, Birden cass belirir ve '' napıosun sen Dean o kılıç son umudumuz o olmassa dünyada olmaz cennette sadece CEHENNEM OLUR!!! '' der. Dean ise '' o cass yapmaa biliosun böyle bişeyi yapmam , ama bi planım var''....