Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 20.07.09, 10:11
_Devilmarcry_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
_Devilmarcry_
Profesör Baykuş

Kaydolma: 02.07.09
Erkek
Teşekkürler: 264
Üyeye 1.002 kez teşekkür edildi
Talking ßomba gıbı fıkralar-2

TEMEL İLE FADİME
EVLENMİŞLER GERDEK GECESİ FADİME TEMELİN ALETİ GÖRÜNCE UYYY TEMEL HABU NEDİR DEMİŞ
-HABU GÖRDİĞUNDAN DÜNYADA SADECE BENDE VAR DEMİŞ TEMEL
FADİMENİN ÇOK HOŞUNA GİTMİŞ ATEŞLİ GECELER GEÇİRMİŞLER ARADAN 5-6 AY GEÇMİŞ TEMEL BALIKTAN EVE DÖNMÜŞ
F-ULA TEMEL HANİ HAVUNDAN Bİ TEK SENDE VARİDİ KOMŞİ DURSUNDADA VARİMİŞ
T-EEEEEEEEE Bİ BENDE BENDE İKİ TANE VARİDİ BİRİNİ ONA VERDİM
F-ULA BOK YİYENİN OĞLİ İYİSİNİ ELE VERDİNDE NİYE KÖTİSİNİ BİZE BIRAKTIN
-------------------
Afrikada bir kabile reisinin 36 çocuğu varmış.37. çocuk doğduğunda gözlerine inanamamış.Çocuk beyaz doğmuş.

Reis kara kara düşünmeye başlamış.*Ulan bu karı beni boynozladı ama bu çevredeki tek beyaz adam komşu köyün papazı*.

Kalkmış kiliseye gitmiş.Papazın başına silahı dayamış.

REİS:benim karıyı senmi düzdün.

PAPAZ:bunu nerden çıkardın evladım.
REİS:benim son çocuk beyaz doğdu.
PAPAZ:bunlar doğal şeyler evlat.Bak şu keçilere anneleri beyaz 3 yavrusuda beyaz ama 4. yavru siyah doğmuş.
REİS: ????Papaz efendi ben çocuktan kimseye bahsetmeyeceğim,sende kimseye keçiden bahsetme.
-----------------------
Fıkraya bu insanlığın ilk günlerinde, az sayıdaki insanlarile şeytan çok fazla uğraşıyor, adem oğullarını günaha teşfik ediyormuş.

Adem peygamber şeytana o kadar kızıyormuşki, Allaha uzun uzun dualar edip şeytanı esir olarak kendisine vermesini istiyormuş.

Allah ademe 40 yıl havvayı ve çocuklarını görmeden 1 dağda ibadet edersen şeytanı sana veririm demiş.

Adem ibadeti tamamlamış. Son gün ağzı tapalı bir testiye haps edilmiş şeytan Ademe teslim edilmiş.

Testiyi alıp hemen evine gelen Adem, Havvaya *Şu testiyi al sakın tapasını açma ben çocuklar ne yapıyorlar bir bakayım* demiş ve evden uzaklaşmış.

Havva testide ne olduğunu sormamış ama 1 merak sarmış ne olur baksam demiş. Ve tapayı çıkarmış, şeytan hışımla dışarı fırlamış.

Şytn: Hahaha kocan 40 yıl uğraştı beni testiye soktu, sen 1 merakın yüzünden beni 1 saniyede serbest bıraktın.

Hvva: Sen bu testinin içindenmi çıktın.

Şytn: Evet

Hvva: İnanmam çünkü bu testiye sığmazsın.

Şytn: Sana yalanmı söylüyorum o testiden çıktım işte.

Hvva:Şeytan deyilmisin beni kandıramazsın.

Bu iddalaşma sonucu şeytan kızmış ve bak nasıl sığıyorum demiş ve testiye dalmış. Şeytan testiye girer girmez havva tapayı kapatmış.

Şytn: KOCASI BENİ HAPSETMEK İÇİN 40 YIL UĞRAŞTI, KARISI 1 DKİKADA HAPSETTİ .
Demiş, Sonuç kadınlar şeytandan daha akıllılar..
Teşekkür Edenler:
Sponsor